Eladó a 14. hely a Villában!

Vágólapra másolva!
A ValóVilág3 indulását óriási titkolózás előzte meg. Először nyáron adtuk hírül, hogy szereplőválogatás zajlik, majd ősszel robbant a hír egy újabb castingról, de biztos információink nem voltak. Vízvárdy Bence, a ValóVilág produkciós vezetője ennek okáról, valamint arról a bizonyos óriási vihart kavart megvásárolható 14. helyről is beszélt. Licit lesz, nem kikiáltásos, de nyílt és interaktív.
Vágólapra másolva!

- Miért volt szükség két castingra?
- A csatorna döntése alapján nem indult el nyáron a műsor és éppen azért, hogy a nézőknek a legtökéletesebb választható "játékosállományt" állíthassuk össze, ezért meghagytuk azt a lehetőséget, hogy olyan szerepelni vágyók is jelentkezzenek, akik nyáron esetleg nem szereztek tudomást a felhívásunkról. Egyébként a mostani 42 jelölt - akikből a nézők választhatnak - közel fele még a nyári szereplőválogatáson tűnt fel.

Forrás: RTLKLUB

- Csak és kizárólag a konkurens televízió csatorna miatt volt szükség ekkora titkolózásra?
- Teljesen egyértelmű, hogy az RTL stratégiai fontosságú műsoráról van szó, ezért az ezzel kapcsolatos döntések és azok kommunikálása egy nagyon jól átgondolt koncepcióval került nyilvánosságra.

- Tehát akkor csak és kizárólag...
- Nem. Az eltelt időszak - a jól látható felszín mögött - nagyon is mozgalmas volt a stáb vezetésének, többek között különböző felmérések készültek a műsor lehetséges fogadtatásáról, számtalan gag-partit tartottunk arról, hogyan lehet a formátumon belül fejleszteni a műsor tartalmát, hogyan lehet koncepcionálisan olyan új motívumokat bevezetni, amelyekkel egyrészről megőrizzük a VV legjobb hagyományait és a kialakult, a nézők által befogadott és megszeretett arculatot, ami a sikerünk záloga volt, miközben láthatóan fejlesztünk is.

- Milyen új motívumokat szeretnétek bevezetni?
- Új motívum a páros beköltözés, amiben dramaturgiailag nagyon hiszünk. A 14. hely nyitva hagyása, amivel már most nagy viharokat kavartunk. Újdonság lesz még - amivel menet közben szembesülnek majd a nézők - a programok teljesen új szerkesztői kezelése, és egy pár olyan "apróság", ami egyelőre maradjon titok...