Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A fakír, a nyomozó és a többiek

Vágólapra másolva!
A jelentkezők egy része kedveli foglalkozását, ám ideiglenesen feladja munkáját, mivel ismertségre - és a nem csekély nyereményre - vágyik. A csapat másik része elégedetlen jelenlegi munkájával, a körülményekkel, a fizetéssel, a nagyhangú főnökkel és a folyton elégedetlenkedő kliensekkel, ezért váltana - drasztikusan.
Vágólapra másolva!

Van a jelöltek közt ápolónő, területi képviselő, szakács, úszómester, szülész-asszisztens, vízilabdázó, autószerelőből vállalkozóvá lett üzletember, felszolgáló, nyomozó, kozmetikus, manikűrös-pedikűrös, zeneszerző-képregényrajzoló, chippendale-táncos és hivatásos erőemelő. Akad köztük külker-üzletkötő, testneveléstanár, táncosnő, árkutató, raktáros, go-go táncos, banán-nagykeres, rádiós műsorvezető, varrónő, színésznőtanonc, lovász, harisnyabolt tulajdonos és benzinkutas - így látható, hogy igen vegyes a csapat.

Forrás: RTLKLUB

Érdekes lesz, amint egy úszómester asztrofizikáról vagy Nietzschéről vitatkozik egy teherfuvarozóval, de azt is megtudjuk majd, miképp ért szót egy műszaki eladó egy diplomás közgazdásszal vagy egy vagyonőrrel. Legtöbbjüket bevallottan a váltás, az újabb, tartalmasabb élet reménye vitte a castingra, így erősen gyanítható, hogy a beköltöző tizennégy ember élete jelentősen megváltozik majd a játék után.

Majka igen ritkán fordul meg az ózdi futballpálya környékén, Györgyusz sem eladó többé egy plázában és Szabolcs sem dolgozik immár az államapparátusban. A VV2-es szereplők élete is komoly változásokon ment át: Sziszi már nem jár táncolni bécsi diszkókba, Solya sem ment vissza a szolárium-bizniszbe, Gábort egyenesen kirúgták korábbi munkahelyéről, ezért saját fotólabort nyitott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről