Májusig olcsóbban juthatunk autóhoz

Vágólapra másolva!
A regisztrációs adó februári bevezetése nem minden autómárka esetében hatott az árakra, de a májusban életbe lépő adómódosításig a legtöbb esetben olcsóbban juthatnak autóhoz a vevők - írja pénteki számában a Napi Gazdaság.
Vágólapra másolva!

Az a vásárló például, aki másfél-két hónapon belül 3000 köbcentinél nagyobb, a jelenlegi legjobb környezetvédelmi besorolású benzinmotorral felszerelt személyautót venne,1,16 millió forintot spórolhat. Az 1000 köbcenti alatti motorral felszerelteknél azonban már csak 30 ezres megtakarítással lehet számolni, a középkategóriás autóknál pedig 90-245 ezer forint közötti lehet a különbség.

Azoknak viszont érdemes várniuk még pár hetet, akik 1801-2000 köbcentis, benzines személyautók után sóvárognak. Nekik százezres nagyságrendű megtakarítást hozhat a törvénymódosítás hatálybalépése - írja a Napi Gazdaság.

Emelkedik a regisztrációs adó/uzletinegyed/ado/vallalkozoiadok/20040323emelkedik.htmlRegisztrációs adó a módosítások rengetegében/uzletinegyed/ado/vallalkozoiadok/20040226regisztracios.html