Egyedül ült az egész gépen

Chris O'Leary egyedül utazik a Delta gépén
Vágólapra másolva!
Aztán közvetlenül a felszállás előtt beesett még egy másik utas is. A többieket átrakták más járatokra.
Vágólapra másolva!

Ha valaki azt gondolja, szerencsés, amiért egy repülőn üres a mellette lévő ülés, mit szóljon Chris O'Leary, aki egy egész gépen az egyetlen utas volt. A brooklyni férfi Clevelandből New York La Guardia repülőterére tartott, ám a hosszú késés miatt rajta kívül az összes utast más járatra tették.

Ahogy a Delta gépén üldögélt, azt hitte, megütötte a főnyereményt, de öröme korai volt. Már épp indult volna a repülő, az utashidat is eltolták, aztán mégis visszatették, és felszállt még egy utas. Twitterüzenetére egy ismerőse azzal viccelődött, hogy szép volt tőle, hogy végül mást is felengedett. Így végül ketten utaztak a 76-személyes gépen - írja a Telegraph.

O'Leary megkérte a légiutas-kísérőt, hogy készítsen róla egy fotót, amely a férfi bevallása szerint élete legjobb képe lett.

Chris O'Leary egyedül utazik a Delta gépén Forrás: Twitter/Chris O'Leary

O'Leary egyébként annak köszönhette a kivételes helyzetet, hogy a Delta-járat késéséről még a hotelszobájában értesült, és nem a repülőtéren, mint a többiek. Mire kiért a reptérre, ők addigra már átfoglaltak más járatokra.

Szükség volt még a gépre

A légitársaság megerősítette, hogy mindössze két utassal indult el a gépük. Erre tájékoztatásuk szerint azért volt szükség, mert a repülőre aznap még más járatokhoz is szükség volt.