Ez az Airbnb-szoba úgy néz ki, mint egy börtöncella

PrisonRoom, börtön, szoba, kicsi, apró, airbnb
Fotó: airbnb.com
Vágólapra másolva!
Azok a turisták, akik anélkül szeretnének utazni, hogy egy vagyont költenének a szállásra, számukra tökéletes lehet ez az Airbnb-szoba, ami ugyan eléggé hasonlít egy börtöncellához, mégis nagyon népszerű a turisták körében.
Vágólapra másolva!

London belvárosában található egy börtöncellára hasonlító kiadó szoba, ami meglehetősen kicsi, mégis népszerű az oda utazók körében. 

A szoba ára egy éjszakára 36 és 52 font között mozog éjszakánként, ami 15 ezer és 23 ezer forintot jelent.

 Ez a londoni szállodák és más Airbnb-k áraihoz képest igen olcsó, emiatt rengetegen választják.

image

A szoba leírásában ez áll: „A hiányzó láncszem a teljes tér és a privát szoba között! Teljesen önálló, zárható szoba, saját zuhanyzóval, mosdóval, WC-vel és ággyal, még íróasztal is van! Az apró méret lehetővé teszi, hogy a legjobb áron biztosítson szállást egy központi helyen, ahonnan szinte minden közlekedési eszközt igénybe vehet.”

Az apró szobához tartozik egy fürdőszoba is, ami közvetlenül az ágy mellett van.

A csempézett zuhanyzó azt a benyomást kelti, hogy a szoba korábban egy fürdő volt. A méreteiről is ez árulkodik, ugyanis a kézmosó és a vécétartály egy része. 

image

Emiatt több turista is börtöncellához hasonlította ezt az Airbnb-t, azonban ez nem változtatott a népszerűségén. Kis mérete ellenére a vendégek szeretik a szálláshelyet, ezért 4,93 csillagos átlagértékelést adtak neki.

A szoba kicsi, de minden szükséges dolog megtalálható benne. Nagyon tiszta és a házigazda kedves és segítőkész. Innen könnyen el tudtam sétálni London központjába, metróval vagy busszal is el lehet jutni. Rengeteg pub és bár van a környéken. Ajánlom!

- meséli egy elégedett turista.

Forrás: DailyStar