Lerobbant az idős asszony autója a vasúti átjáróban, aztán jött a vonat - videó

vasúti átjáró baleset
Vágólapra másolva!
Nem húzta be a kéziféket a sofőr, elütötték a türelmetlen motorost, vezető nélkül indult el az autó. Nézze meg videóválogatásunkat!
Vágólapra másolva!

Nem húzta be a kéziféket

Az Egyesült Államokban egy férfi beugrott a barátjához, hogy felvegyen valamit, de amikor a házához ért, elfelejtette behúzni a kéziféket. A kocsi szép lassan elindult, de a sofőr észrevette a bajt, és még azelőtt lefékezte, hogy villanyoszlopnak ütközött volna.

Elütötték a türelmetlen motorost

A franciországi Tulle-ben egy motoros követett egy autót, ám amikor az megállt, hogy leparkoljon, nem várta meg, hanem ki akarta kerülni. Nem sikerült neki.

Sofőr nélkül indult el az autó

Az indonéziai Bandungban egy férfi mosta a teherautóját, közben pedig ráadta a gyújtást. A váltó azonban sebességben volt, a kézifék pedig nem működött jól, így

a jármű elindult, és csak a szomszéd ház fala állította meg.

Szerencsére a teherautó nem ütött el senkit, és a férfi is csak kisebb sérülést szerzett.

Lerobbant a nagymama autója a vasúti átjáróban

Egy férfi az amerikai Indiana államban South Bendben autózott, amikor arra lett figyelmes, hogy az előtte lévő jármű a vasúti átjáróban áll. Egy nagymama vitte benne két unokáját, de nem tudtak tovább menni.

A férfi segített a nagymamának és az unokáinak biztonságos helyre menni, de a síneken ragadt autót már nem tudták megmenteni, mert jött a vonat.

A brutális erejű ütközés 6:39 percnél látható a felvételen, amelyet a fedélzeti kamera rögzített.