Káprázatos hobbitszerű lakókocsiban él egy pár - videó

Hobbitház, utazás, lakóautó
Egy pár hobbitszerű autóban utazza be a világot (a képen Laura látható)
Vágólapra másolva!
Laura és Aaron elárulta, hogy olcsó, kerekeken guruló hobbit-házban élnek, és gyűjtögető életmódot folytatnak. A szerelmespár a TikTokon mutatta be egészen különleges életét. 
Vágólapra másolva!

Laura és Aaron a TikTokon nyújtott kedvcsináló és figyelemfelkeltő bepillantást a "tündéri" életükbe,

nézőiket azonban zavarba ejtette egy otthoni szükségleti kellék, ami mégis hiányzott a páros hobbitszerű otthonából.

Egy pár hobbitszerű autóban utazza be a világot (a képen Laura látható) Forrás: Origo

A lenyűgöző lakókocsi belső tere, ahogy a vezetőfülke is, fából készült, és tele van növényekkel. Laura saját maga szedi azokat a virágokat, amik az otthonuk díszítését adják. A hálószoba ágyából pedig meseszép kilátás nyílik a közeli hegyvonulatra.

A pár elárulta, hogy saját maguk gyűjtik össze az élelmiszereiket, és művészeti alkotásokat készítenek a mindennapi életmódjuk részeként. A 17 másodperces videóban a kalandvágyó pár a narancssárga-fehér furgonjuk mellett pózol, miközben az életükről mesélnek.

@parkingonthewildside

Think hobbit house on wheels with days spent outdoors; foraging, wandering and creating art #lifeontheroad#cottagecore#fairycore#offgridliving

♬ original sound - bucky

A furgon belsejében feltűnő szerepet kapnak a tekergő indák és a cserepes növények. A tetőt átlósan elhelyezett fapanelekkel fedték be, hogy még érdekesebbé és egyedibbé tegyék az otthon dizájnját.

Az ablakok feletti területet polcok és tárolóhelyek borítják, amelyeket takarókkal, befőttesüvegekkel és egyéb véletlenszerűen magukkal hozott otthoni tárgyakkal töltenek meg.

Még a jármű vezető- és utasterét is a fa uralja: a műszerfalat fából készült díszítőelemekkel, és rózsaszín virágkoszorúval dekorálták. Laura és Aaron elárulta, hogyan készítik saját ételeiket az általuk gyűjtött virágok és növények felhasználásával.

A maga nemében valóban különleges videó már 1.5 millió lájkot és több mint 13,8 ezer hozzászólást gyűjtött, miközben valakinek feltűnt, hogy egy lényeges elem mégis hiányzik a páros által bemutatott életből. Az illető ezt írta a videó alá:

A páros rögvest véget is vetett a rejtélynek a válaszukkal: "Ez velünk is megtörtént, szerencsére csak egyszer a furgonunkban töltött 3 év alatt. A biológiailag lebomló vécépapír és az erdő megmentette a helyzetet".

Forrás:Sun Online