Mutatjuk a felnőttek erotikus Disneyland-jét, ahová csak meztelenül lehet bemenni

pár, wellness, gyógyvíz, termálvíz, fürdő
A gyógyvíz minősítéshez 25 év feletti derékfájdalommal rendelkezők jelentkezését várják A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
A Dewey Wohl tulajdonában lévő Sea Mountain Nudista Üdülőhelyet és Gyógyfürdőt sokan csak a felnőttek erotikus Disneyland-jeként emlegetik. Mint kiderült azonban van egy súlyos hibája is.
Vágólapra másolva!

Dewey Wohl 20 évvel ezelőtt nyitotta meg a Sea Mountain Nudist Resort and Spa-t, amelynek Las Vegasban és Palm Springsben is van telephelye. Az üdülőhelyet feleségével közösen álmodta meg, és hozta létre, mégpedig abból a célból, hogy

a szerelmespároknak lehessen egy olyan menedékhelye, ahol nyitottan, és önfeledten kiélhetik szexuális vágyaikat,

és végre elengedhetik magukat.

Fontos és kötelező szabály, hogy az ideérkező pároknak teljesen meztelenre kell vetkőzniük, mielőtt belépnek az "érzéki" wellnessrészlegbe, ahol szabadon intim kapcsolatba kerülhetnek egymással vagy akár más vendégekkel is.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Minerva Studio

Dewey állítása szerint a privát üdülőhely még az A-listás hírességek körében is népszerű, akik szívesen vesznek részt az "intim élményben".

A sztárokat azonban sokak sajnálatára nem nevezte meg.

- mesélte a tulajdonos.

De míg a meghitt élmények életre szóló barátságokat alakíthatnak ki, Dewey elárulta, hogy vendégeinek sokszínűsége egy olyan problémához is vezethet, ami tönkreteheti a szexi légkört - ez pedig nem más, mint a politika. Gyakran hatalmas balhé is kialakul, ha valaki túl hevesen fejti ki politikai nézeteit. De vannak más témák is, amik ki tudják verni a biztosítékot, ilyen lehet a vallás is.

Forrás:Daily Star