Meglepő lépésre szánta el magát a meserajongó házaspár

2022 Disney Dreamers Academy GettyImageRank2 Color Image arts culture and entertainment Horizontal
LAKE BUENA VISTA, FLORIDA - MARCH 03: Mickey Mouse waves to fans during a parade at Walt Disney World Resort on March 03, 2022 in Lake Buena Vista, Florida. Julio Aguilar/Getty Images for Disney Dreamers Academy/AFP (Photo by Julio Aguilar / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A 41 éves Jessica Pruitt és az 54 éves férje, Wes úgy döntöttek, hogy amint gyerekeik elköltöznek tőlük, eladják a családi házukat, hogy a floridai Walt Disney World mellé költözhessenek. Azóta szinte minden nap ellátogatnak az általuk szentélynek nevezett szórakoztatás fellegvárába. 
Vágólapra másolva!

Az amerikai házaspárnak teljesen át kellett alakítania az életét, másféle fontossági sorrendet kellett felállítania, hogy régóta dédelgetett álmuk valóra válhasson.

Habár a többgyerekes anyuka kicsi korában maga is szerette a Disney-meséket és filmeket, arról fogalma sem volt, hogy világszerte több Disney World is van. Férje 35 éves korában egyszer elvitte az egyikbe, és az asszony azonnal beleszeretett. Ezt követően a család évente kétszer is eljárt kikapcsolódni ezekbe a parkokba.

Amikor egy rokonuk egészségügyi probléma miatt idő előtt nyugdíjba vonult, a házaspár rájött, hogy nem szeretné további életét a mókuskerékben eltölteni, és merész lépésre szánták el magukat. A gyerekeik hamarosan elhagyták a szülői fészket, így semmi sem marasztalta már őket az észak-karolinai Charlotte-ban lévő családi házukban. Jessica és Wes Pruitt vett egy nagy levegőt és

900 kilométert utazott, hogy a floridai Disney World közvetlen szomszédságába költözhessenek.

A pár 2022 júliusában vett házat a floridai Davenportban, ami mindössze 11 kilométernyire van a parktól, ami azt jelenti, hogy gyorsan elérhetik a vidámparkot.

A Disney World Floridában Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Julio Aguilar

A páros a Disney-t "prioritásként" kezeli az életében, emiatt számos egyéb dologról is lemondanak, például nem vesznek luxustermékeket és csak a legszükségesebb élelmiszerre költenek.

Ők így érzik jól magukat. 165 fontért havi bérletet is vettek maguknak a szórakoztatás központjába, ezzel pedig bármikor bemehetnek, és bármit használhatnak, sőt az itteni ételek árából 10 százalék, az itt kapható termékekre pedig 20 százalék kedvezményt is kapnak.

A feleség ma már főállásban Disney tartalmakat készít a különféle online felületekre, férje viszont továbbra is jelzálog brókerként dolgozik.

Forrás: Daily Star