Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Csak azért szállt repülőre egy TikTok influenszer, hogy sminket vegyen Párizsban

Vágólapra másolva!
A Tiktokon nagyon népszerűen az utazásról és a sminkelésről/szépségápolásról egy fiatal influenszer, aki többször repülte már csak azért az óceánt, hogy Párizsban vásárolhasson. Az útról készült videóit pedig imádják a követői.
Vágólapra másolva!

A népszerű tiktokker, Ava Lee, New Yorkban él és glowwithava néven osztja meg az életét a majdnem 2 millió követőjével. Az egyik #frenchpharmacy, azaz francia gyógyszertár, hashtaggel ellátott videóját rövid időn belül 137 millióan látták.

A videó arról szól, hogy Ava csak azért utazott New Yorkból egészen Párizsig, hogy ott egy népszerű gyógyszertárban vásárolhasson kozmetikumokat.

A 32 éves nő nem először tette meg ezt az utat, rendszeresen utazgat csak azért, hogy vásároljon, ilyenkor legalább 10 terméket vesz egyszerre, de olyan is volt már, hogy egy teljen bőröndöt megtöltött.

Imádom a francia szépségápolási termékeket. A legnagyobb szépségápolási márkák némelyike Franciaországból származik, így ez az a hely minden alkalommal lenyűgöz, szeretem – mesélte a követőinek.

Forrás: DailyMail

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről