Fontos dologra figyelmeztet egy influenszer, miután hátborzongató dolog történt vele

Young woman using smart phone Smart Phone Beautiful Wireless Technology Brightly Lit Vibrant Color Candid Computer Student Toothy Smile Text Messaging Touch Screen One Woman Only One Young Woman Only Women Females Comfortable Copy Space Surfing the Net Do
Young happy woman typing on smart phone
Vágólapra másolva!
Egy influenszer fontos szabályt osztott meg követőivel, amit szinte mindig betart utazás során. Egyszer azonban megszegte a saját szabályát és hátborzongató dolog történt vele.
Vágólapra másolva!

Emily Hart, Instagram influenszer, felhívta az egyedül utazó társainak figyelmét arra, hogy ne osszanak meg fotót és videót közösségi oldalukon a nyaralásukról amíg ott vannak.

Egy fura üzenet annyira megrémítette, hogy elmondása szerint soha többé nem fogja megszegni ezt a szabályt.

A képen Emily Hart:

Emily elmondása szerint fiatalabb korában sok mindentől félt, de amikor idősebb lett, úgy döntött, hogy belevág a nagyvilágba. Így az Egyesült Államokból származó egykori tanárnő lassan egy évtizede egyedül utazik. Ezalatt 49 amerikai nemzeti parkot látogatott meg, valamint főállású karriert csinált hobbijából.

Az egyetlen legfontosabb szabálya: soha nem tesz közzé fotókat és videókat valós időben.

Ennek hátterében egy hátborzongató üzenet áll, amit Emily akkor kapott, amikor Oregon államában nyaralt.

A lány a következőről számolt be:

A lány Instagram oldalán osztja meg képeit:


-tette hozzá.

Emily elmondása szerint az üzenet küldője pontosan tudta, hogy hol van, plusz megírta neki, hogy ő imádta a helyet és csak ajánlani tudja. Ekkor a lány megijedt, az járt az eszében, hogy vajon még ki más tudja, hogy pontosan hol tartózkodik. Ezután már csak később posztolt képeket a nyaralásáról és másokat is arra kér, hogy ne azonnal osszanak meg mindent a közösségi oldalukon.

A címlapi kép illusztráció!

Forrás: Daily Star