Egy lázadó anyuka átverte a reptéri személyzetet

Stuttgart airport Lifestyle and Leisure weather Vacation Seasons Weather image Weather forecast Aircraft noise Airplane Flying Horizontal AIR TRAFFIC
Kora reggeli felszállás a stuttgarti repülőtérről.
Vágólapra másolva!
Egy nőt nem engedtek be a váróterembe hajcsavarókkal a hajában a manchesteri repülőtéren. A nő azonban nem adta fel és egy olyan trükköt eszelt ki, amivel kijátszhatta az öltözködési szabályokat.
Vágólapra másolva!

A 47 éves Lisa Connor hajcsavarókkal a hajában egy lányos kirándulásra indult Benidormba négy barátnőjével. Amikor megérkezett a repülőtéren található Escape Lounge-ba, a recepciós figyelmeztette, hogy ilyen kiegészítőkkel a hajában nem szállhat fel a gépre. A kétgyermekes anyuka azonban egy olyan trükköt eszelt ki, amivel könnyen kijátszotta az öltözködési szabályokat.

A nő a hajcsavarókat mintás selyemkendőjével takarta el.

A csellel Lisa Connor egészen a 3-as terminál váróterméig eljutott, ahol az egyik dolgozó megkérdezte tőle, hogy mit rejt a sálja alatt.

Az anyuka azt hazudta, hogy gondok vannak a fejbőrével, így nem faggatták tovább.

A nő elmondása szerint azért volt szükség a hajcsavarókra, mivel azt tervezi, hogy ahogyan leszáll a repülőgép Spanyolországba, azonnal bulizni indul barátnőivel.

A manchesteri repülőtér szóvivője is reagált a történtekre: "Az Escape Lounge-ainkban elegáns/lezser öltözködési szabályok vannak érvényben, amelyek összhangban vannak az általunk kínált élményekkel és szolgáltatásokkal. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy a látogatásuk során ennek megfelelően öltözködjenek, tehát kerüljék többek között a pizsamát és a hajcsavarókat."

Forrás: Daily Star