Máshol szállt le a gép, mert hárman nem tudták abbahagyni az ivást

TUI Boeing 787
Vágólapra másolva!
Nem tudott az eredeti célállomásán landolni egy népszerű utazási iroda járata, mivel néhány utasa a tilalom ellenére is tovább folytatta az ivászatot a fedélzeten - írja az Express. 
Vágólapra másolva!

A TUI (a világ legnagyobb utaztatással és turizmussal foglalkozó cégének) járatán három utas állítólag alkoholt vett elő a kézipoggyászából, miután a fedélzeten - a leszállás miatt - már megtagadták a kiszolgálást.

Mivel emiatt a járat eredeti célállomásán nem tudott leszállni, hétfőn este a Maine állambeli Bangor nemzetközi repülőtér felé tett kényszerű kitérőt.

TUI Boeing 787 (Illusztráció) Forrás: Flickr/joolsgriff

A három részeg és kötözködő férfit leszállítottak a gépről,

közülük kettőt letartóztattak, és azóta már vádat is emeltek ellenük testi sértés és a repülőgép személyzetének zavarása miatt

- számolt be a Manchester Evening News. A harmadik férfi ellen azonban nem emeltek vádat.

A Maine állambeli szövetségi bíróságon benyújtott FBI jelentés szerint a járat fedélzetén

egy három fős, rendbontó baráti társaság a kézitáskájából alkoholt vett elő, miután a stewardessek már nem voltak hajlandók kiszolgálni őket.

"Megerősíthetjük, hogy a TOM193-as járatot a Maine állambeli Bangorba irányították át, mivel a Cancunból Manchesterbe tartó járat fedélzetén 2023. január 1-jén rendbontó utasok tartózkodtak. Az utasaink és a személyzet biztonsága mindig a legfőbb prioritásunk, ezért nem toleráljuk járatainkon a rendbontó viselkedést. Az említett utasokat leszállították, majd a járat nem sokkal később folytatta útját hazafelé." - nyilatkozta az utazási iroda.