Fedezze fel az ország libaételeit!

Márton-nap liba
Vágólapra másolva!
A Szent Márton-napi hagyományokat népszerűsíti új kampányában a Magyar Turisztikai Ügynökség, amely gasztronómiai kalandozásra és az ország libaételeit felfedező belföldi utazásra hívja a turistákat november 11-ig.
Vágólapra másolva!

A november 11-i Szent Márton-napi hagyományokat az idén is kiemelten népszerűsíti a Magyar Turisztikai Ügynökség őszi belföldi kampánya részeként, hogy felelevenítse a hozzá kapcsolódó libalakoma hagyományait, és felhívja a figyelmet az ünnepi programlehetőségekre.

– áll az ügynökség közleményben. A Szent Márton-napra hangolt, bor és gasztronómiai fókuszú kisfilmmel november 6-tól találkozhat a közönség a televízió képernyőjén és a Csodás Magyarország Youtube-csatornán.

Kóstolj bele az ősz ízeibe! címmel a Magyar Turisztikai Ügynönkség Szent Márton-napi ingyenes kóstolót szervez az Erzsébet téren november 9-én. Az érdeklődők nemcsak az ünnephez kapcsolódó libás ételekkel ismerkedhetnek meg, hanem a néphagyományokat felelevenítő kvízek kitöltésével játszhatnak a nyereményekért, és virtuális valóság szemüveggel is bebarangolhatják Magyarország tájait.

A tematikus kampány célja, hogy a gasztronómiai felfedezések mellett belföldi utazásra is inspiráljon. A Magyar Turisztikai Ügynökség ezúttal is együttműködik számos vendéglátóhellyel, amelyeket kiemelten népszerűsít honlapján: a Szent Márton-napi hagyományok ihlette ajánlatokról, kedvezményekről, többletszolgáltatásokról ezen az oldalon találhatók információk.