Túl hangosan szexeltek, leszállították őket a hajóról

Mein Schiff 5
Vágólapra másolva!
Leszállítottak egy óceánjáróról egy német párt, mert túl hangosak voltak szex közben és után. Ők viszont beperlik a hajótársaságot, mert ott hagyták őket Barbadoson.
Vágólapra másolva!

Renate és Volker a TUI Cruises társaság Mein Schiff 5 hajóján egy kéthetes útra indultak volna Barbadosról – írja a Reise Reporter. A párra rögtön az elején olyan hevesen tört rá a vágy, hogy elfelejtették becsukni a teraszuk ajtaját.

Renate szerint a szexuális együttlétük hangos volt, de kölcsönös beleegyezéssel történt.

Utóbbinak azért van jelentősége, mert ezt követően viszont hangosan veszekedtek, noha erőszak vagy károkozás állításuk szerint nem történt.

A Mein Schiff 5 hajó Forrás: Flickr/Reinhard Schuldt

A veszekedés után Volker elment zuhanyozni, Renate pedig a teraszon cigizett, amikor kopogtak az ajtón. A hajómenedzser volt az egy biztonsági őrrel, aki közölte velük, hogy a kapitány úgy döntött, el kell hagyniuk a hajót. Hajnali 1 órakor már Barbados földjén voltak a bőröndjeikkel. Három éjszakát töltöttek Barbadoson, míg végül el tudtak repülni Párizsba, majd onnan vonattal eljutni Frankfurtba.

A pár most több ezer euróra perli az utazási irodát

az elmaradt hajóút és a felmerült pluszköltségek miatt. Szerintük a kapitánynak nem volt joga őket leszállítani a hajóról. A TUI viszont közölte a lappal, az intézkedésre a házirend értelmében szükség volt, hogy megvédjék magukat a vendégeket és a többi utast is.