Molesztálták az egyik stewardesst az EasyJet járatán

Airbus A320
An Airbus A320-214 commercial plane registration G-EZWJ of low-cost carrier EasyJet is seen landing at Geneva Airport on November 20, 2017 in Geneva. / AFP PHOTO / Fabrice COFFRINI
Vágólapra másolva!
Egy részeg társaság okozott rendbontást az EasyJet járatán. Egyiküket rendőrök vitték le a gépről.
Vágólapra másolva!

Az EasyJet járata Bristolból Belfastba készült, ám az indulást megzavarta egy részeg társaság. A kapitány ki is jött a pilótafülkéjéből, hogy megnézze, mi ez a hangzavar. A biztonsági bemutató után az ittas férfiak ismét hangoskodni kezdtek,

egyikük pedig felállt, és odament két stewardesshez.

„Azt nem értettem, mit mondott nekik, de az egyik nő ezt válaszolta neki: ezt szexuális zaklatásnak veszem” – idézte fel a történteket egy szemtanú a Sunnak.

Képünk illusztráció Forrás: AFP/Fabrice Coffrini

A repülő ezután visszatért a kapuhoz, a férfit pedig elvitték a rendőrök. Ahogy lekísérték az utast, az egyik stewardess zokogott, és azt mondta, nem érzi magát biztonságban ezen a járaton. A gép másfél órás késéssel indult az 55 perces útra.

Érkezés után a csoport többi tagja ismét inzultálta a stewardesst, akit nagyon megviselt az eset.

A bristoli repülőtér megerősítette, hogy a rendőrség nyomozást indított az ügyben, és hogy az antiszociális magatartást pénzbírsággal, a repüléstől való eltiltással vagy akár börtönnel is büntethetik. Az EeasyJet szintén elítélte az utas viselkedését.