Brutális verekedés a Ryanair egyik járatán - videó

Ryanair, sorban állás
Picture taken on September 23, 2013 shows airplanes operated by Irish low-cost airline Ryanair at the airport Hahn in Lautzenhausen. Germany's Ryanair pilots will join a wave of strikes against the no-frills carrier across Europe on August 10, 2018 escalating a row over pay and conditions at the height of the summer holiday season. / AFP PHOTO / dpa / Thomas Frey / Germany OUT
Vágólapra másolva!
Véres verekedés volt egy európai repülőjáraton szombaton. Egy részeg férfi kezdett el kötekedni egy nővel, akit később a barátja megvédett. Mindkét férfit őrizetbe vette a helyi rendőrség.
Vágólapra másolva!

Véres jelenetek játszódtak le a Ryanair Glasgow-ból Tenerifébe tartó járatán szombaton, két férfi verekedett össze.

Az eset kiváltó oka az volt, hogy egy férfi megemlítette egy mosdóba igyekvő nőnek,

hogy a mellékhelyiségbe nem mezítláb kellene menni.

A férfi azonban részeg volt, egész úton zavarta utastársait.

Az mezítlábas nő annyira felbőszítette a részeg férfit, hogy összeverekedett más utasokkal, azonban nem tudni kikkel, a SkyNews szerint a nő barátjával.

A videofelvételből jól kivehető, hogy a gép több helyen is véres lett, az oldal szerint

a nő barátjának orrát törték be.

Bár a 20-as éveiben járó légiutas-kísérő próbálta szétválasztani a dulakodó feleket, nem járt sikerrel, végül más utasok közbenjárása kellett ehhez.

A gép végül biztonságban landolt, és a két férfit a tenerifei rendőrség elvitte.

A Ryanair közleményében kiemelte, hogy nem tolerálja az agresszív viselkedést, és prioritás a cég számára az utasok kényelme és biztonsága.