Korlátlan szex és ingyenpia a drogbarát magánszigeten

2017.10.09. 05:00

Erotikus reklámfilmben hirdette szolgáltatásait egy kolumbiai cég, amely különleges élményt ígér hedonista ügyfeleinek. A Good Girls Company klipje november 24. és 27. között ajánl kirándulást egy magánszigetre, ahol a látogatókat korlátlan szex, alkohol- és ételfogyasztás várja, sőta kábítószer élvezetéért sem fog senki szemrehányást tenni. 

A jelentkezőket autóval viszik Cartagena repülőteréről a kikötőbe, ahol aztán egy luxus jachtra szállnak, amely elviszi őket a szigetre. A vendégeket fogadó bikinis lányok már a hajón gondoskodnak a szórakoztatásukról, a java azonban csak ezután jön. 30 vendégre 60 lány jut, tehát mindenkire kettő, a nap 24 órájában. A közös programok mellett lesz olyan alkalom is, amikor egy órán át 16 nő kényezteti majd egyszerre a vendéget – írja a Daily Mail.

A videó sokakat felháborított, miután a sajtó felkapta a dolgot. A YouTube törölte is az eredeti hirdetést, ám többen újra feltették. Kolumbiában nem tiltják a prostitúciót, a kerítést azonban igen, így legalábbis megkérdőjelezhető, hogy a cég a törvényeknek megfelelően hirdeti-e tevékenységét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK