Nincsenek szavak, milyen jó ez a turisztikai videó

Fülöp-szigetek reklám Camiguin
Vágólapra másolva!
Közel egymillióan nézték meg, pedig szakít a klisékkel.
Vágólapra másolva!

Camiguin a Fülöp-szigetek középső részén található. A mindössze 238 négyzetkilométernyi sziget lenyűgöző szépségű, de hát a Fülöp-szigeteken nem nehéz hasonlókat találni. Camiguin turisztikai hivatalának azonban mégis sikerült a figyelmet magára irányítani egy olyan promóciós videóval, amely számos klisével szakít. A filmet közel egy millióan nézték már meg, és a kommentelők visszajelzései is rendkívül pozitívak.

A több mint négyperces alkotásban persze ugyanúgy megtalálhatók a festői strandok, a vízesés, a tengeri ételek, mint sok más hasonló klipben, ám itt a történet szellemes, már-már megható. A főszereplő kiválasztása eleve szakít a sémákkal:

egy szőke bombázó helyett itt egy duci nő látogat el a szigetre,

akit a barátja nem kísért el oda. Eleinte kétségbeesetten telefonál neki, hogy nem tudja, mit csináljon egyedül ezen az unalmas helyen, aztán találkozik egy néma idegenvezetővel, aki elviszi őt mindenhová. A nő egyre inkább ráhangolódik a helyre és a helyiek hullámhosszára, míg végül az utolsó telefonnál már ő sem talál szavakat arra a kérdésre, milyen is Camiguin.

Szavazzon!

Önnek tetszik a videó?