A lovával akart bejelentkezni az állatbarát hotelbe

Lindsey Partridge
Vágólapra másolva!
Már nálunk is egyre több vendéglátóhely és szálloda hirdeti magát állatbarát helyként, tőlünk nyugatabbra pedig egészen megszokott látvány a kutya a plázában, a kávézóban vagy épp a szállodában. Egy kanadai nő arra volt kíváncsi, vajon meddig terjed a hotelek „állatbarátsága”. Kétágyas szobát foglalt egy Kentucky állambeli motelben a maga és a lova számára.
Vágólapra másolva!

A recepciósoknak a szemük sem rebbent, amikor Lindsey Partridge besétált hozzájuk a versenylovával, Blizzel. Lindsey eredetileg tréfának szánta a dolgot, de mivel az alkalmazottak ilyen jól reagáltak, végül ő és a lova elfoglalták a felkínált szobát, és tévéztek egy kicsit.

A kanadai suttogónak nevezett Lindsey nyolcéves kora óta lovagol, 1993-ban nyert először díjat lóversenyen. Hagyományos módszerek szerint tanult, majd 2000-ben találkozott a natural horsemanship gyakorlatával, és

attól kezdve egészen más szemmel nézett a ló és az ember viszonyára.

Lindsey Partridge célja ezzel a mostani akcióval az volt, hogy rámutasson, a lovak nagyon jól neveltek és fegyelmezettek tudnak lenni, ha megfelelően bánnak velük, és jó kiképzést kapnak. Blizz mindenesetre kifogástalan vendégnek bizonyult, a szobát éppolyan rendben hagyta el, mint ahogy elfoglalta. Persze nem sokáig maradt ott, az éjszakát végül egy tágas istállóban töltötte.