Pofon vágott egy nőt a pilóta

Delta pilóta pofon
Vágólapra másolva!
Újabb botrány tört ki az amerikai légitársaságok háza táján. Ezúttal a Delta Airlines egyik pilótája vágott pofon egy nőt az atlantai repülőtéren.
Vágólapra másolva!

Az utasok épp leszálltak, amikor két nő elkezdett verekedni a folyosón. A pilóta megpróbálta elválasztani őket egymástól. Egyikük kezét megfogta, és pofon vágta, majd elsétált, miközben a nők még a földön voltak. Az április 21-én történt esetről videofelvétel is készült.

A TMZ úgy tudja, az egyik Delta-alkalmazott rögtön az incidens után átadta a felügyelet vezetőjének a videót. Azt is írják, a légitársaság néhány munkatársát bosszantotta, hogy nem hívták a biztonsági személyzetet a helyszínre.

A Delta képviselője a TMZ-nek elmondta, hogy tudnak az incidensről, és a pilótát azonnal felmentették a munkavégzés alól. Azóta azonban újra dolgozik, mivel a vizsgálat arra jutott, hogy

tettével megakadályozta a konfliktus elmérgesedését az utasok között.

A légitársaság tájékoztatása szerint a két nő ismerte egymást, és már a fedélzeten is civakodtak. Végül egy Delta-alkalmazott kísérte el őket, és amint kifelé mentek, a rendőrség is megjelent. Azt mondták, egyikük sem tett panaszt senki ellen.

Botrány botrány hátán

Az elmúlt hetekben több botrányos esetről is érkezett hír az amerikai légitársaságoktól. A United Airlines nemrég azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy nem engedett fel a fedélzetre cicanadrágos tinédzsereket. Majd egy túlfoglalás miatt akadt problémájuk, amikor levonszoltak egy utast a gépről. Vizsgálat folyik az American Airlines egy alkalmazottja ellen is, aki megütött egy babakocsis nőt. A napokban pedig a Delta leszállított egy férfit, mert a feszállás előtt vécére ment.

Szavazzon!

Ön szerint helyesen cselekedett a pilóta?