Garantált pihenés, nyugalom és feltöltődés az ünnepek alatt!

•	Dreamstime
Vágólapra másolva!
Egyre többen töltik a karácsonyi-szilveszteri ünnepeket otthonuktól, a készülődéstől, sürgés-forgástól és a készülődés feszültségétől távol, és egy hazai szállodában pihenik ki az év fáradalmait.
Vágólapra másolva!
Forrás: Dreamstime

A karácsony vitathatatlanul az év legkülönlegesebb ünnepe, de sokan unják már az évtizede ugyanolyan menüt, a bevásárlást, a tömeget, a rohangálást és a végeláthatatlan főzőcskézést, a takarításról vagy a vendégek fogadásáról nem is beszélve. Mindezt megspórolhatod, ha idén új módon ünnepelsz, és egy életre szóló élményt szerzel magadnak és családodnak. A legtöbb szálloda különleges programmal várja a vendégeket az ünnepek alatt, a forralt borozás, a karácsonyi meglepetések, hó esetén síelés, lovas szán, ünnepi vacsora, a közös fadíszítés is gyakran része a programnak. Nincs is jobb, mint az egész éves munka miatt megfáradt tagjaidat wellness fürdőben áztatni, masszázs vagy egy jó kirándulás során kiadni magadból a feszültséget, és kényelmes körülmények között, nyugodtan ünnepelni.

A Hupsz.hu oldalán számtalan ígéretes lehetőség közül választhatsz, legyen szó aktív, szabadidős tevékenységekről, korlátlan fürdőzésről, balatonparti sétákról, vagy családias hangulatról. A szilveszteri programokat sem kell előre kikeresgélned, vagy a céges partira elmenned, válassz olyan szállást, ahol többféle szilveszteri ünnepi programot is ajánlanak!

Forrás: Echo Residence All Suite Hotel

A keszthelyi négycsillagos Hotel Helikon garantált balatonparti élményt kínál téli disznótoros élményekkel fűszerezve, de a part mentén találod meg a téli wellness akcióval váró Echo Residence - All Suite Hotelt is.

Forrás: Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference Hajdúszoboszló

Ha a meleg gyógyvíz hatásait élveznéd, a zalakarosi Hotel Karos Spa, a hajdúszoboszlói Hotel Atlantis Medical, Wellness & Conference Hotel, vagy a hévízi Hotel Aquamarin kínál felejthetetlen élményeket, és garantált felfrissülést.

Forrás: Hotel Karos Spa Superior

Ha természetközeli, távolkeleti spirituális élményre vágysz, akkor sem kell messzire utaznod, válaszd az Oxigen Hotel & ZEN Spa Hotelt Noszvajon. A közelben Hollókő, Eger, és Miskolc környékén a hegyek, igazi téli időjárás, és nagy valószínűséggel hó is vár, míg a Dél-Alföld patinás városai, mint Szeged vagy Kecskemét városnézésre és kulturális örömökre csábítanak. Az Alpokalja a határ közelsége miatt egészen más hangulattal, az angol tájakat idéző Őrséggel, a zalai, vasi természeti környezettel, gyönyörű hegyekkel várja a látogatókat. Legyen szó nagyvárosokról, vagy hangulatos falvakról, a Hupsz.hu oldalán minden igényedre találsz megfelelő szállást!