Megmutatta a péniszét az utas a légiutas-kísérőnek

Jet2 légitársaság gépe
Vágólapra másolva!
A légitársaság örökre kitiltotta a férfit a járatairól, és feljelentést tett ellene a rendőrségen.
Vágólapra másolva!

Arról viszonylag gyakran érkeznek hírek, hogy egy repülőjáraton részeg utas veszélyezteti a biztonságot, és emiatt kényszerleszállást kell végrehajtani. Az már jóval ritkább, hogy valaki szeméremsértéssel hívja fel magára a figyelmet.

Örökre kitiltották

Egy 22 éves férfi a Jet2 fapados légitársasággal repült az angliai East Midlands repülőtérről Mallorcára, amikor mutogatni kezdte a nemi szervét a légiutas-kísérőknek. Érkezés után a barátaival szállt le a nyaralni induló férfi, a visszatartó gépre azonban már nem engedte fel a légitársaság, amely feljelentést tett ellene a rendőrségen. Az utast örökre kitiltotta járatairól a Jet2.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr/Mark Harkin

Az ügyben még a légitársaság vezérigazgatója is megszólalt. Steve Heapy közleményében leszögezte, elfogadhatatlannak tartja a férfi cselekedetét. Ígéretet tett arra, hogy mindenkivel szemben fellépnek, aki megsérti vagy fenyegeti a személyzetet vagy a többi utast – írja a Daily Mail.

Elszabadult ösztönök

Az ilyen esetek nem gyakoriak, de előfordulnak. Tavaly januárban egy kanadai nő viselkedett illetlenül a fedélzeten jelentős mennyiségű whisky elfogyasztása után: egy férfi utashoz átülve közös maszturbációba kezdett vele egy kabát takarása alatt. Egy másik, brit nő idén márciusban a jamaicai Kingstonból repült Londonba, amikor ledobta magáról ruháit, és maszturbálni kezdett (erről itt írtunk).