Nem biztos, hogy oda visz a fapados, ahova indultunk

Jet2 légitársaság
Vágólapra másolva!
Egy utas Törökországból indult a skóciai Dundee-be, a landolás után azonban döbbenten állapította meg, hogy Yorkshire-ben van. A Jet2-nél kivizsgálás indult – írja a Travelmole.
Vágólapra másolva!

A 27 éves Stacey McGuinness a törökországi Dalamanból akart hazarepülni a Jet2 légitársaság gépével a skóciai Dundee-be, ehelyett azonban Yorkshire-ben kötött ki.

Jet2 légitársaság Forrás: AFP/Carl de Souza

Stacey McGuinness a Daily Mailnek elmondta, hogy a dalamani repülőtéren a kijelzőt követve jutott el a 33-as kapuhoz, de amikor megérkezett a becsekkolási ponthoz, ott Leeds-Bradford szerepelt a táblán. A személyzet ennek ellenére kétszer is megerősítette, hogy a jegye arra a járatra szól.

Miután a gép leszállt, a Jet2 menedzsere sűrűn elnézést kért a tévedésért, és fizette az ötórás taxizást az utas célállomásáig, a skóciai Dundee-be.

Ráadásul a hölgy csomagjai is csak napokkal később kerültek elő, ezek után McGuinness kártérítést követel az őt ért izgalmakért.

A Jet2 szóvivője azt nyilatkozta, tisztábban vannak azzal, hogy őket terheli a felelősség, és mindent elkövetnek, hogy kompenzálják az utast.

Az ügyben vizsgálatot indítottak.