Prágai hotel lett Európa legjobbja

Hotel Residence Agnes
Hotel Residence Agnes
Vágólapra másolva!
A TripAdvisor olvasói a kivételes kiszolgálást díjazták. Budapesti szálloda nincs az első 25-ben.
Vágólapra másolva!

A prágai Hotel Residence Agnes lett a legjobb európai szálloda a TripAdvisor idei listáján. Az amerikai utazási oldal felhasználói a kivételes kiszolgálást értékelték. A négycsillagos prágai hotelben egy kétágyas szoba 210 euróba kerül júniusban egy éjszakára.

Hotel Residence Agnes Forrás: Hotel Residence Agnes

A prágai hotelek egyébként is nagyon jól szerepeltek a TripAdvisor európai listáján: az első 25-be összesen négy került be, miközben Budapestről például egy sem. Taroltak a brit hotelek, közülük összesen hét fért be az első 25-be, de olaszból is hat van.

A világon a legjobb szálloda a kiszolgálás szempontjából a marokkói Riad Kheirredine lett, ott egy éjszakát már 100 euróért el lehet tölteni. Az európai éllovas a világranglista 5. helyére fért be, előtte egy belize-i, egy dél-afrikai és még egy marokkói szerepel.

A legjobb magyar szálloda a Hotel Palazzo Zichy volt, ahol augusztusban egy éjszaka már 76 eurótól is elérhető. A Lőrinc pap téri négycsillagos szálloda a kiszolgálás minőségét illetően – a TripAdvisor felhasználói szerint – megelőzte az 2. helyezett, ötcsillagos Four Seasons Hotel Gresham Palace-t, ahol augusztusra 285 euróért találtunk szobát.