Autókat árulnak repülés közben

Spring Airlines kínai társaság
Vágólapra másolva!
Egy kínai légitársaság utaskísérőinek a jövőben nem a legújabb divat szerinti ékszereket, nem is egy új italmárkát, hanem autókat kell értékesíteniük.
Vágólapra másolva!

A kínai Spring Airlines, az ország legnagyobb magánkézben lévő repülőtársasága azt tervezi, hogy a jövő hónaptól hazai gyártású gépkocsikat árusít gépei fedélzetén.

"Régóta készültünk arra, hogy gépeink fedélzetén valamit árusítsunk, csak eddig nem tudtuk, mi legyen az. Idén rájöttünk, hogy a mi utasaink számára az autó a legmegfelelőbb árucikk. Sanghajban nagyon népszerű az autóvásárlás. Utasainknak így repülés közben lesz elég idejük arra, hogy tanulmányozzák a legújabb modelleket"- nyilatkozta Csang Vu An, a légitársaság szóvívője.

Csang azt is elmondta, hogy a légikísérők megkapják a megfelelő autós képzést, hogy a potenciális vásárlók számára szakszerű információkkal szolgálhassanak.A fedélzeten árult gépkocsik ára 100 000 jüannál, azaz 16 000 dollárnál kezdődik majd. De hogy pontosan milyen márkájú autókról van szó, azt egyelőre nem közölte.