A Wizz Air besöpri az AeroSvit utasait

Keresi a kibúvót a Wizz Air a Ryanair gyilkos szorításából, fapados háború
Vágólapra másolva!
A Wizz Air bejelentette, hogy további 14 járatot indít a Budapest-Kijev útvonalon februárban és márciusban. Az új járatokra január 9-től lehet foglalni. A cég közleményében azzal indokolta a döntést, hogy megugrott a foglalások száma ezen az útvonalon, mióta az AeroSvit törölte több, a Kijev Boriszpili reptérre közlekedő járatát.
Vágólapra másolva!

"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, nagyon sok AeroSvit-utas érdeklődik a Wizz Air alacsony árai iránt. Hogy kielégítsük a hirtelen megugrott keresletet, február 10. és március 14. között újabb heti rendszerességgel közlekedő járatokat indítunk" - mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air kommunikációs vezetője.

A Wizz Air jelenleg heti három járatot üzemeltet Budapestről Kijevbe, az új időpontokra mától lehet jegyet foglalni a fapados légitársaság honlapján. Az új járatok így további 2500 utas számára teszik lehetővé, hogy február és március során Kijevbe utazzon. Március 14-től pedig napi rendszerességgel repülnek majd a Wizz Air gépei a Budapest-Kijev útvonalon. A fapados légitársasággal december óta lehet Kijevbe repülni, miután megkapták a Malév korábbi repülési jogait, többek közt erre az útvonalra is.

A cég azt már korábban bejelentette, hogy az AeroSvit járattörlései kapcsán speciális árú jegyeket kínál fel az érintett utasoknak.