Mosollyal fizethet a szállodák napján

szállodák napja, Espa Bio and Art hotel zsámbék
Vágólapra másolva!
Október 7-én, vasárnap rendezik meg a Magyar Szállodák Napját. Ezen a napon a vendégeket ingyenes szolgáltatásokkal és ajándékkal várják a kezdeményezéshez csatlakozott hotelek.
Vágólapra másolva!

A szállodák ma már leginkább élményközpontok, ahol a vendégek sokféleképpen érezhetik jól magukat - mondta el Csobota-Kis Árpád, a program szervezője. Ennek a sokszínűségnek a bemutatására és kipróbálására jött létre ez a nap. A szállodák ünnepén - a szokásokkal ellentétben - az ünnepeltek, a hotelek adnak ajándékot. Az ország kiválasztott szállodáiban a vendégek ingyenesen vehetik igénybe a általuk meghatározott szolgáltatásokat. A fizetség minden esetben csak egy mosoly, vagyis egy smiley.

Nincs két egyforma szálloda, ezért az ajándékok is változatosak: wellness és fitness részleg, squash, borkóstoló, éttermi kóstolók, lovaglás. A Hunguest Hotel Damona**** szállodában, Zalakaroson például ajándék süteménnyel és ásványvízzel, az Espa Bio & Art Hotelben****, Zsámbékon ingyenes wellnesszel, squash-al, tenisszel és bowlinggal, a Hotel Sopronban**** egy pohár finom kékfrankossal és szállodai idegenvezetéssel várják a vendégeket.

Forrás: szallodaknapja.hu
A zsámbéki Espa Bio & Art Hotel

A hazai turizmus ünnepei közül eddig hiányzott az a nap, amely a szállodákra, vendéglátóhelyekre és azok szolgáltatásaira hívja fel a figyelmet. Pedig a szállás-étkezés kettős már rég a múlté. A vendéglátóhelyek, cukrászdák, bárok, wellness központok, egészségszolgáltatások ma már ugyanúgy a szállodák részei, mint az animációs programok, a kirándulásszervezés, a gyerekjátszó vagy a masszázsok. A Magyar Szállodák Napja remek alkalom ezen szolgáltatások megismerésére. További információk itt olvashatók.