Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Vadkempingezés dobozból puhányoknak

vadkemping, kemping doboz,
Vágólapra másolva!
Egész furán képzelik a túrázást a perverz svájci dizájnerek: kalandozzunk a vadonban (természetesen mindenhova szigorúan autóval!), és tüchtig piros dobozrendszerben hurcoljuk magunkkal az egész háztartást, hogy még a legvadabb hegycsúcs tövében is ragyogóra súrolhassuk az otthoni porcelántányérokat. Ha nem hiszi, nézze meg az oktatófilmet. 
Vágólapra másolva!

Forrás: SwissRoomBox


Aki járt már több napos túrán, az tudja, milyen hangulata van a panzióról panzióra utazásnak, a hátizsákban cipelt kempingfőzőnek, az előre csomagolt szendvicseknek és a kulacsban lötyögő langyos víznek. Sokszor spártaiak a körülmények, de pont ez adja az egész kaland alaphangulatát: a természet, az akadályok legyőzése, na meg a jóleső fáradtság minden este. Na, pont ezt csapja agyon az a különös svájci találmány, amit vagy hiperkényelmes autómániásoknak, vagy megrögzött mosogatáspártiaknak találtak fel, mert hogy rajtuk kívül ki adna több mint 2 millió forintot (!) ezért a szerkezetért, az számunkra egyelőre titok.

Forrás: SwissRoomBox

Mielőtt megnézné a bemutatót, kapaszkodjon jól, mert fellebbentjük a fátylat a doboz-szisztéma szolgáltatásainak egy részéről: a lényeg, hogy a rafináltan összeilleszthető tárolók tetszés szerint átrendezhetők, ha szükséges, mobil mosogatóvá alakíthatók, esetleg csinos kis asztalkává, ággyá vagy zuhanykabinná, de a legjobb az egészben, hogy még a svájci identitás egyik szimbólumának: a svájci bicskának is jut benne előre kialakított, legömbölyített peremű mélyedés. Nem csoda, rend a lelke mindennek. Hogy esetleg a piros dobozok helyett a fűbe üljön az ember, vagy hogy a patakban mossa el a tányérját? Ugyan már...

A teljes csodáért indítsa el a videót!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről