Újabb járatokat indít a Ryanair Budapestről

Vágólapra másolva!
Az ír fapados társaság a téli menetrendben új járatot indít Budapestről Frankfurtba, és bővíti a londoni, illetve eindhoveni járatainak számát novembertől.
Vágólapra másolva!

Stephen McNamara, a légitársaság kommunikációs igazgatója csütörtökön elmondta: novembertől Frankfurtba heti négy, Londonba az eddigi 14 helyett 21, Eindhovenbe négy helyett hét járatuk közlekedik majd Budapestről. A téli menetrendben várhatóan két, Budapestről induló németországi járatukat szüntetik meg, a lübeckit, illetve a memmingenit.

A Ryanair Budapestről 31 útvonalon közlekedik, 11 országot érintve. Az igazgató kifejtette: arra számítanak, hogy a budapesti járataikon évente kétmillióra növelik utasaik számát. Hozzátette, napi 1500 járattal közlekednek Európában, járataik 93 százaléka időben érzik, és a meghirdetett járataik 99,6 százaléka el is indul. Számításuk szerint az idén 79 millió utast szállítanak repülőikkel.

Stephen McNamara kiemelte, hgy az Eindhovenbe induló budapesti járatukra akciót hirdettek, augusztus 3. és augusztus 7. között 99 forintért adják a jegyeket meghatározott feltételek mellett.

A Ryanair az idén várhatóan 400-440 millió euró nyereséget ér el.