Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rocklegendák a fonyódi kikötőben

Karneváli hangulat Fonyódon, Deák Bill Gyula, stég
Vágólapra másolva!
Július 27. és augusztus 4. között újra ellátogathatunk a komoly hagyományokat őrző Fonyódi Nyári Fesztiválra. A korábbi évek kínálatához hasonlóan ezúttal is lesz minden, ami az érzékszerveinket kényezteti: sör, bor, finom falatok, jó koncertek és mindez a fonyódi kikötőben.  
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A Balaton legnagyobb ingyenes fesztiválját, immár 19. alkalommal rendezik meg, a hagyományossá vált programsorozatot pedig idén Deák Bill Gyula élő koncertje nyitja meg. Másnap Fankadeli és a Gesarol zenél, de jön még az Ismerős Arcok, 30-án lesz Megarox Musical és Operettgála, és a nosztalgiázóknak Retró Disco.
Fellép a Cherry Bomb, az Ocho Macho is szórakoztatja majd a közönséget, lesz Fantom élő buli, de a szervezők egy meglepetés vendéggel is készülnek. Augusztus 2-án fellép a Jump Rock Band, koncertet ad Rudán Joe - Kalapács József és az Akusztika. A Long Road és a Firkin élő koncert augusztus harmadik napján várja rajongóit.

Az egyetlen belépős rendezvény az augusztus 4-i Fácános Palánkvár, azt követi a Kárpátia együttes koncertje. A színvonalasnak ígérkező rendezvény helyszíne a kikötő, ami már eleve megalapozza a kellemes nyáresti hangulatot. Miután a fesztivál egyhetes, a koncerteken túl egyéb látványosságokat is kínálnak a látpgatók számára. A XIX. Fonyódi Nyári Fesztivál részletei megtalálhatók az esemény honlapján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről