Vágólapra másolva!
A DumaFüred az év legnagyobb humorfesztiváljának ígérkezik: a július 27-én startoló 10 napos programon a stand up comedy hazai sztárjai mellett koncertek is lesznek. Sándor György, Fábry Sándor és Hajós András is készül közös előadással, de nem hiányozhat a L'art pour l'art Társulat sem.
Vágólapra másolva!

Forrás: Dumaszínház
Forrás: Dumaszínház

Hadházi László is fellép

Ez az első alkalom, hogy Balatonfüred a humorfesztivál helyszíne, a programnak az elmúlt négy évben Nagyvázsony adott otthont. A humor fellegvára az idén a SunCity szórakoztatóközpont lesz, és az idén már három színpadon - a Nagyszínpadon, egy 800 férőhelyes sörsátorban és egy kisebb klubban - zajlanak a stand-up comedy produkciók, koncertek és tehetségkutató estek.

Forrás: Dumaszínház
Forrás: Dumaszínház

Kovács András Péter, a legenda

A hasizmainkat olyan humoristák állítják kihívások elé, mint Kovács András Péter, Hadházi László, Litkai Gergely vagy Kiss Ádám. A fellépők teljes listája itt található. Az önálló estek mellett közös produkciók is műsorra kerülnek, például Sándor György, Fábry Sándor és Hajós András is készül közös előadással. Nem hiányozhat a L'art pour l'art Társulat sem, ők a "Szomszédnéni odaát van" című kabaréval érkeznek. A stand up comedy legendás arcai mellett a trónkövetelő tehetségek is bemutatkoznak, az idén is lehet szavazni a legjobbakra.

Forrás: Dumaszínház
Forrás: Dumaszínház

Litkai Gergely, a műfaj egyik klasszikusa

A fesztivál a zenéről is szól, többek között a Budapest Bár, az Ocho Macho, a Magashegyi Underground, a Belga és a Soerii&Poolek szórakoztatja majd a közönséget.

A minden előadásra érvényes bérlet 40 ezer forintba kerül, a napijegy ára a helyszínen 4500 forint. Az egyes programokra egyenként is be lehet fizetni (1350-2500 forintért), és van hétvégi jegy is.

A SunCity Balatonfüreden a 71-es főút mellett, az Aquapark melletti területen található, a korábbi Sundance Park helyén. A komplexum kilencszáz férőhelyes parkolóval, sofőrszolgálattal és party-járattal igyekszik segítséget nyújtani a hazajutásban, ha nem a helyszínen bérelünk szállást.
További információt itt talál.