Bringázzon a szőlőben!

Elindult a balatoni szezon-sportprogramok partközelben, apa és fia kerékpárral kerülik meg a Balatont, biciklitúra, kerékpártúra
Vágólapra másolva!
Szombaton rendezik meg első alkalommal a soproni borvidék bemutatását és megismertetését célul kitűző kerékpáros túrát, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a város és a Fertő-tó környékének látnivalóival.  
Vágólapra másolva!

A szombat délután három órakor a soproni Fő térről induló 8-10 kilométeres távot bárki kényelmesen teljesítheti két-három óra alatt. Az útvonal érinti a Fertő-tavat, Balfot, majd a túra ismét a kiindulási ponton zárul, ahol egy pohár bor és még több program, koncert várja a bringásokat.

A túrát a Soproni Bormarketing Kft. szervezi, és amennyiben az első alkalom sikeresnek bizonyul, turisztikai csomagban is kínálják majd a hazai és külföldi bicikliseknek. A túra során a résztvevők több nagy pincészet mellett is elhaladnak, de a szervezők egyelőre nem kötik össze a programot a pincelátogatással, egyrészt a biciklisekre is vonatkozó alkoholtilalom miatt, másrészt a reménybeli nagyszámú érdeklődőnek egyelőre még nem megoldott a kóstolások lebonyolítása. Amennyiben azonban sikeres lesz a Soproni borvidéket és a Fertő-tájat bemutató első túra, a későbbiekben a pincelátogatást is betervezik a programba.