Lazítson egész nyáron a stégen!

Lazítson egész nyáron a stégen, Stégen napozók Balatonszepezd közelében
Vágólapra másolva!
Mától augusztus végéig itt a stégen, az [origo] nyári mellékletében naponta jelentkezünk nyaralási iránytűként szolgáló tartalommal.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

ÉLMÉNY rovatunkban összegyűjtjük a legjobb fürdő komplexumokat, a legitatósabb borpincéket, hőguta ellen izgalmas, hűvös barlangokba csalogatjuk az olvasókat, miközben felkutatjuk a nyár esti kertmozikat és a leghangulatosabb vízparti vacsorázó helyeket.

VIZEK és SPORT rovatunkban főleg a Velencei-, a Tisza-tó, a Fertő tó és Balaton körüli programokat ajánljuk majd, de gondolunk a horgászokra, igyekszünk tudósítani a legizgalmasabb vízhez köthető sporteseményekről, ott leszünk a Kékszalag vitorlásverseny egyik hajójának fedélzetén, és követjük a Balaton átúszókat is. Megmutatjuk, milyen és mennyibe kerül egy kezdő számára az első szörf, kite vagy wakeboard óra, megkeressük Balaton-felvidéken honnan érdemes ugrani sikló-ernyővel, de megnézzük azt is, mennyire költséges, ha a gyerek vitorlás, lovas vagy indiántáborba akar menni.

A tavak szabad és fizetős strandjait teszteljük a TOP LESZ rovatban, összegyűjtjük a legeldugottabb helyeket, az esti szórakozási lehetőségeket és egész nyáron keressük a legfinomabb lángost és a legjobban elkészített hekket. Szigorúan szubjektív, de erősen ár érzékeny körképünkben beszámolunk mindenről, ami szerintünk a legjobb ár- érték-szolgáltatás tekintetében, miközben kiderül az is, hol és mennyiért ehetünk, ihatunk, szórakozhatunk vagy szállhatunk meg.

A kánikula megérkezett, a stég felállt, tartson velünk mindennap itt az [origo]-n.