Húsvéti akciós síhétvégék

símelléklet, Schladming
Vágólapra másolva!
Újabb hosszú hétvége áll előttünk és a húsvéti négynapos szünetre az utazási irodák is kínálnak akciós síutakat. Az akciók többségét ausztriai síterepekre kínálják az irodák, de akad franciaorszégi ajánlat is.
Vágólapra másolva!

Stájerország leghíresebb síterepére, a Schladming-Dachstein sírégióba kínál akciós hétvégét az Intersí utazási iroda. Az iroda egyik húsvéti ajánlata Haus im Ennstalban, 1100 méter magasan a sípályák alatt található Berghotel Schlosserwirtbe szól. A szálloda közeléből induló ülőlifttel könnyen elérhetik a vendégek a négy hegyet összefoglaló pályarendszert. A szállodában étterem, bár, szauna és disco is található. Az április 6-9-ig tartó hároméjszakás turnus 37 524 forintba kerül személyenként félpanziós ellátással.

Szintén Schladmingba kínál akciós húsvéti síhétvégét a Tensi utazási iroda. A Planai sífelvonótól mindössze 250 méteres távolságra található háromcsillagos Bliem apartmanházban egy négyfős apartman április 5-9-ig négy éjszakára 47 475 forintba kerül személyenként ellátás nélkül.

Forrás: Bad-Mitterndorf Apartmans

Stájerország, egy a magyar síelők által is kedvelt síterepére, Tauplitzba kínál húsvéti hétvégi akciós szálláshelyet az Intersí. A 2007-ben felújított apartmanok Tauplitz falucska központjában, az ülőszékes lifttől 300 méteres távolságra találhatók. A 2-6 fős stúdiókban és apartmanokban már 21 600 forinttól foglalható három éjszaka ellátás nélkül. A négyfős apartmanok három külön szobából állnak: az 55 négyzetméteres apartmanoknam külön fürdőszoba és wc, valamint felszerelt konyha is van. Az apartmanházban szauna, gőzfürdő, medence, szolárium és játszószoba álla a vendégek rendelkezésére.

Forrás: AFP/Jean-Luc Armand

Franciaország romantikus fekvésű síközpontjába, Val Cenis-be kínál akciós apartmanokat a Maremontu utazási iroda. A Lanslebourg és Lanslevillard települések között a Pré Novel ülőliftnél található igényes apartmanház, kitűnő szolgáltatásokkal várja a vendégeket. Az épületben szauna étterem, bár, külső- és első medence, valamint pezsgőfürdő szolgálja a kényelmes pihenést. Az apartmanokban a mosogatógép, a mikrohullámu sütő, valamint a tv is alapfelszerelés. A síliftektől csupán 50 méterre lévő apartmanházban egy négyfős apartman 117 euróba kerül egy hétre ellátás nélkül. A vendégek félpanziós ellátást külön rendelhetnek.