Európa legjobb utószezoni sífesztiváljai

Svájci síparadicsomok, Zermatt
Vágólapra másolva!
A legnagyobb európai síközpontok rendszerint nem szép csendben zárják a téli síszezont, hanem valami nagy durranással próbálnak előrukkolni. A szezonzáró fesztiválok ráadásul nem elsősorban a sportról szólnak. Íme a legjobb európai utószezoni bulik.
Vágólapra másolva!

Big Snow fesztivál, Sauze d'Olux, Olaszország

A március 25-étől április 1-ig tartó fesztivált először rendezik meg Sauze d'Olux-ban 2012-ben. A fellépők között lesz Judge Jules, Eddy Temple Morris és a Hot City. A síközpontban 400 kilométernyi pályán síelhetnek a vendégek vélhetően ragyogó napsütésben síelhetnek a szezon utolsó napjaiban.

Altitude Comedy fesztivál, Mayrhofen, Ausztria

A fesztivál nem szezonzáró rendezvénynek számít, mivel a régióban még a március 26-31-i esemény után is lesznek nagyobb bulik, de ez talán valamivel különlegesebb egy hagyományos elektronikus zenés buliknál. A fellépők között olyan komikusok vannak, mint Kimmy Carr, Ed Byrne és Marcus Brigstocke.

Winter Session Weekender, Chamonix, Franciaország

A március utolsó két napján megrendezendő fesztiválon napközben szabadtéri sütögetéssel, sí- és snowboard-versenyekkel és természetesen sok zenekarral és dj-kkel várják a vendégeket a szezon egyik legnagyobb buliján.