Kedvezményes sítúrák február elején

Rogla síközpont, Szlovénia, Porhó
Vágólapra másolva!
Eheti akciófigyelőnkben 20 százalékos olaszországi kedvezményt, akciós franciaországi apartmanokat Risoulban és szlovéniai hosszú hétvégét ajánlunk olvasóinknak.
Vágólapra másolva!

Javában tart a szezon, de aki még mindig nem öntötte el, hogy elutazzon síelni, vagy sem, érdemes az utazási irodák heti akcióit figyelni. Az engedményekkel rendszerint legalább 10 százalékot spórolhatunk az eredeti áron, de nem ritkák az ennél jóval nagyobb kedvezmények is.

Az utazási irodai kínálatból az Intersinél 20 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá egy háromcsillagos apartmanhoz az olaszországi Val Di Fiemme sírégióban, február elején. Egy négyfős stúdió így 36 ezer forintba kerül egy személyre ellátás nélkül.

A Maremonti akciós ajánlatai közül egy franciaországi egyhetes síutat néztünk ki. A Risoulban található apartman-komplexumot nemrég felújították, a színvonalas apartmanházak közvetlenül a sífelvonók mellett találhatók. A komplexumban uszoda, szauna, gőzfürdő található, vannak üzletek, éttermek, bárok és síkölcsönző is. A pályáktól 20 méterre lévő házakban egy hét ellátás nélkül 132 euróba kerül február elejére. Az irodánál a buszos utazást és a síbérletet is be lehet fizetni.

A szlovéniai Rogla síközpontban február végén 43 900 forintért tölthetünk el három éjszakát egy háromcsillagos szállodában a Tensi akciójában. Az árban benne van a háromnapos síbérlet, a félpanziós ellátás, a medencehasználat, egy ingyenes belépő a Terme Zrece élményfürdőbe, 50 százalékos kedvezmény a szauna használatból, 1 óra tenisz vagy squash és 30 százalék kedvezmény a síoktatásból.