Vágólapra másolva!
Kétnapos szüreti mulatság Tokaj-hegyalja egyik legszebb településén, a borvidék "spirituális központjában", Mádon. Szeptember 23-án, pénteken kora délutántól másnap éjszakáig koncertek, zsonglőrök, gyerekprogramok - és persze a legfinomabb borok.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

"Mádon néhány óra is kedves élményekkel, elgondolkodtató tapasztalatokkal gazdagítja a látogatókat. A tokaj-hegyaljai borvidék egyik jeles települése, amely ma már a Világörökség része. Aki ide látogat, annak ezen a helyen időznie kell, ki kell nyitnia a szemét és a lelkét és persze figyelnie kell, mert odafigyelés és türelmes odaadás kell ahhoz, hogy megnyíljon a szívünk és gondolkodásunk azok előtt a kincsek előtt, amit Mád nekünk felkínál" - írják a Mádi Szüreti Napok szervezői, akik a szeptember 23-24-ei hétvégén extra látni-, hallgatni- és innivalóról gondoskodnak.

A Furmint Színpadon egymást követik a programok - többek között Muzsikás együttes, Szalóki Ági, Miskolci Dixieland Band, Számadó együttes, Old Boys és Magna Cum Laude. A szüreti felvonulás látványos elemei hűen tükrözik a település hagyományait és igazán varázslatos színfoltja a rendezvénynek. A Furmint utcán megismerhetik az itt élők termékeit, alkotásait, hagyományait és megízlelhetik felejthetetlen ízeit. A Mesterségek terén részeseivé válhatunk a kovács, kádár és nyomdász mesterségnek. A Szőlőszem Udvarban bábelőadások, népi játékok és kézműves foglalkozások várják a legfiatalabbakat. Végül, de nem utolsósorban: a méltán híres mádi pincészetek kiváló borait kóstolhatják a rendezvény látogatói.