Nem kell azonnal fizetni az Air France repjegyeiért

Vágólapra másolva!
A francia Air France légitársaság a napokban egy új online szolgáltatást vezetett be, amely lehetővé teszi az utasoknak a cég európai járatain, hogy az interneten lefoglalt jegye 14 napig tartsák.
Vágólapra másolva!

A Time to Think nevű szolgáltatás elsősorban az üzleti utazóknak szól, akik rugalmasan szeretnék kezelni az indulási és és érkezési időpontokat, ugyanakkor nem akarják megvásárolni a jóval drágább, úgynevezett "flexible" kategóriájú jegyeket.

Az új szolgáltatás segítségével az utasok lefoglalhatják a jegyeket, de csak egy kis részét kell előre kifizetni és ráérnek 14 napon belül rendezni a teljes összeget.

Ha az utas ezen időintervallumon belül megerősíti a foglalást és kifizeti a lefoglalt jegyet, akkor a beszállókártyát is megkapja 30 órával az indulás előtt. Amennyiben a 14 nap letelik és nem erősíti meg a foglalást, csak a szolgáltatás ára vész el, ami 10 fontnak megfelelő összeg.

Bár a szolgáltatást eredetileg az üzleti utazók számára vezették be, a nyaralásra indulóknak is kényelmes lehet. Ha ugyanis egy akciós - írja a Times Online.