Fogkőeltávolítást kínál utasainak a Malév

Vágólapra másolva!
Meglepőakciót kínál uniós országok utasainak a magyar nemzeti légitársaság. A Malév ugyanis fogászati kezelést ad repülőjegyei mellé. A cég az Európai Unió városaiból Budapestre utazóknak egyéjszakás, ingyenes fogászati kezelésre szóló csomagját 149 eurós áron.
Vágólapra másolva!

Egyre divatosabb és kedveltebb egy jól körülhatárolható réteg körében az utazás azon formája, amikor a repülés fő motivációja nem az adott célállomás látnivalóinak, kultúrájának felfedezése, hanem az egészség állapotának megőrzése, a gyógyulás vagy éppen a megelőzés. Az egészségturizmus a legtöbb légitársaság számára még ismeretlen terület, ezért a magyar légitársaság az elsők között szeretné kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket - derül ki a társaság közleményéből.

Forrás: AFP

A Malév több egészségügyi szolgáltatóval és turisztikai partnerrel közösen állította össze fogászati kezelésre jogosító csomagajánlatát. A légitársaság 149 euróért kínálja mintegy 15 uniós városból (Stockholm, Göteborg, Helsinki, Koppenhága, London, Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Hamburg, Milánó, Róma, Velence, Párizs, Brüsszel, Amszterdam) Budapestre utazóknak, hogy részt vehetnek egy alapos fogászati alapszűrésen, kezelésen. A csomagár tartalmazza az oda-vissza útra szóló repülőjegyet (minden egyéb adót és illetéket), egy éjszakát egy fővárosi 3 csillagos szállodában, valamint egy ingyenes fogászati kezelést, ahol angol és német nyelven is beszélő szakértő fogorvosok foglalkoznak a vendégekkel.

A fogászati kezelés során többek között panoráma ultrahang, ultrahangos fogkőeltávolítás, polírozás, tanácsadás és fogászati kezelések tervezése szerepelnek. A Malév szolgáltatását választó utasok extra felár ellenében magasabb kategóriájú szállodák szolgáltatásait is igénybe vehetik.