Egy belépővel száz strandra

Vágólapra másolva!
A Strandra Magyar! elnevezésű strandfesztivál egyszeri kedvezményes jegy megvásárlásával kilenc napon át biztosít belépést közel 100 strandra, aquaparkba, uszodába, termál- és gyógyfürdőbe országszerte.
Vágólapra másolva!

A felnőtt jegy 1800, a gyerek jegy 14 éves korig 1200 forintba kerül most szombattól július 5-ig. Belépőjegyeket az érdeklődők a rendezvény utolsó napjáig vásárolhatnak a Ticket Express jegyiroda hálózatában, valamint 4500 lottószelvényt értékesítő helyen, azaz lottózókban, postákon, trafikokban.

A kilenc napra szóló belépő rossz idő esetén sem vész kárba, mert a programhoz fedett uszodák és fürdők is csatlakoznak. A Strandra Magyar! karszalaggal rendelkezők a legtöbb strandra sorban állás nélkül is bejuthatnak. Ha a karszalag sorszámát sms-ben beküldik a résztvevők, kedvenc strandjukra is szavazhatnak. A voksolók között a szervezők 2 fős wellness hétvégét sorsolnak ki, amelyet a szerencsés nyertes a négycsillagos ráckevei Kék Duna Wellness Hotelben tölthet el - közölte Filei Henriett szervező az MTI-vel.

Az esemény egyik célja visszacsábítani a magyar strandokra a hazai közönséget. A strandfesztivál kiváló alkalom arra, hogy az érdeklődők kedvező feltételek mellett kipróbálhassák, felfedezhessék az ország strandjait, termál- és gyógyfürdőit.

A rendezők törekvése egyezik a Magyar Turizmus Zrt. 2009-es hazai turizmusélénkítő stratégiájával, amely felhívja a figyelmet az itthon is megszerezhető turisztikai élményekre: Itthon láss csodát!. A szervezők szándéka a strandkultúra népszerűsítése, s hogy a nyaralni vágyók ne a tengerparti nyaralásokat részesítsék előnyben, hanem fedezzék fel újra a belföldi vízpartokat, fürdőhelyeket.

Ugyanebben az időszakban a strandokkal, fürdőkkel egy településen működő szállodák közül többen is kedvezményes szálláslehetőséget kínálnak a résztvevőknek, elősegítve a nyaralással kapcsolatos választási döntéseket. A programhoz folyamatosan csatlakozó strandok és szállodák részletes ajánlatai a www.strandramagyar.hu weboldalon érhetők el.

Néhány példa azok közül, akik már várják a fürdőzőket: az agárdi Park Strand Kemping, a tihanyi Napsugár Beach, a Vak Bottyán Strand Balatonkenesén, Gunarasfürdő Dombóváron, a Magyarhertelendi Termálfürdő és a Tisza-tó Strand Abádszalókon.