Tisza-tó Napja, avagy Napsütéses Napok a Tisza-tónál

Vágólapra másolva!
A Tisza-tó fiatal kora ellenére már sokak számára ismert üdülő, nyaraló és túrázó központ. Tavaly, harmincadik születésnapján határozták el, hogy a felnőtt korú tavat ezentúl minden május 14-én megünnepli a térség lakossága és szakmai szervezetei.
Vágólapra másolva!

A Tisza-tó Napjára sok érdekes programmal készülnek a Tisza-tónál, a vendéglátó szervezetek és a vendégmarasztaló szállások. Lesz tavaszi nagytakarítás, ismereterjesztő vetélkedő sorozat diákoknak, lakossági fórum és május 14-én egy nagy Tisza-tó körüli Vízszintavató váltófutás, amelyhez minden érdeklődő bátran csatlakozhat, aki Tisza-tó szépségeit egy kis sporttal kiegészítve kívánja megismerni.

Forrás: [origo]

Természetesen nem csupán ez a kikapcsolódási lehetőség vár az ide látogató vendégekre. A Tisza-tó egy csodálatos vadvíz-ország, számos szigettel, lagúnával, holtággal, végtelen nyílt vizekkel, régi idők mocsárvilágával, Európa legnagyobb tündérrózsa és tündérfátyol mezőivel, és egy felfedezésre váró, világörökség részét képező Tisza-tavi madárrezervátummal.

Vegyen részt csónaktúrákon, járja be a szigeteken vezető sétautakat és tanösvényeket, kerékpározzon, lovagoljon, kenuzzon, fotózzon a természetben, fürödjön a gyógyvizeinkben, és kényeztesse magát családias panziókban, wellness szállodákban, túraközpontokban, vagy vidéki hangulatú falusi szálláshelyeken. Keresse kulturális programjainkat, éttermeinket.

Forrás: [origo]

Április 14. és május 17. között tehát a Tisza-tó együtt ünnepel a vendégeivel. Ez alkalomból kedvezményesen, ünnepi áron, a mindenkori árak minimum 20 százalékos árkedvezményével üdülhet, túrázhat és pihenhet egyszerre a csatlakozott szolgáltatóknál.

Tervezze meg most a Tisza-tavi kirándulását, üdülését!

Forrás: [origo]

Az akcióban részt vehet, ha letölti a honlapon, a Tisza-tó Napja menüpont alatt található kupont és bemutatja az adott szálláshelyen, étteremben, kikötőben.

További Tisza-tavi kedvezményekért, programlehetőségekért érdeklődjön a Tisza-tavi TOURINFORM irodáknál.

(x)