Két éjszakányi akciós luxus halandóknak

Vágólapra másolva!
Luxushotel napi 3200 forintért? Normális körülmények között ez szinte lehetetlen, de a világ talán legismertebb luxusszálloda-hálózata fennállásának 80. évfordulója tiszteletére pontosan ennyiért kínálja szobáit. Nem kell hozzá más, csak gyorsaság.
Vágólapra másolva!

Márványpadlós luxuslakosztály a Canal Grandéra néző ablakokkal, esti vacsora a tetőteraszon az Eiffel-torony látványával a háttérben, netán egy pohár ital a berlini Adlonban? Ezek a kiváltságok jobbára csak a vastag pénztárcájúak számára elérhetők leginkább, de szerdán az egyszerű halandók is lehetőséget kapnak, hogy néhány nap erejéig belekóstoljanak a luxusba.

Forrás: Getty Images

A Leading Hotels of the World hálózatába több száz, többnyire 5, vagy 6 csillagos luxusszálloda tartozik világszerte. A szervezetet 80 évvel ezelőtt, 1928-ban alapították és mára ez a legrangosabb ilyen szervezet a világon. Tagjai között találhatók a világ leghíresebb szállodái New Yorktól Tokióig.

A cég most az évforduló alkalmából kedveskedni próbál azoknak is, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy kifizessenek akár csak egyetlen éjszakát is a több százdolláros szobákért. A társaság egy külön erre a célra felállított honlapján bárki foglalhat magának szobát a játékban részt vevő hotelek egyikében, mindössze 19,28 dollárért.

Forrás: [origo]
A Hotel d'Angleterre Genfben

Ezért az árért nem kell mást tenni, mint regisztrálni magunkat a Leading hotels honlapján és október 1-jén, szerdán délután 1 órakor gépe lé ülni és minél gyorsabban lefoglalni a kiszemelt szállodai szobát. Az akció ugyanis mindössze nyolcvan percen keresztül tart és csak a regisztrált felhasználók vehetnek részt benne. Az akció honlapja, a www.lhw.com/1928 pontosan a foglalások kezdőidőpontjában válik elérhetővé.

Fontos tudni, hogy egy néven csak egy szoba foglalható és az árban a különböző illetékek és egyéb díjak nincsenek benne, de még ezekkel együtt is kifejezetten olcsón próbálhatjuk ki ezeket a hoteleket. Az akció legfeljebb két éjszakára érvényes, de további éjszakákat is lehet foglalni, természetesen az akciósnál jóval magasabb áron. Az akciós szobákat egyébként a november 1-től december 15-ig tartó időszakra foglalhatjuk le. Az akciós ár kétágyas szobára érvényes.

Forrás: [origo]
A Hotel Santa Caterina Amalfiban

A várható hatalmas érdeklődés miatt célszerű előbb tanulmányozni az lhw.com weboldalt és kiválasztani azt a néhány szállodát, amelyben szívesen töltenénk el pár napot. Az akcióban szereplő szállodák összesen mintegy 6 ezer szállodai éjszakát kínálnak fel a kedvezményes áron és a foglalás sorrendje dönt, magyarán, ha az első kiválasztott szállodát már elvitték előlünk, jó ha van két-három tartalékunk.