Krokodiltámadás után aludt egyet a részeg turista

Vágólapra másolva!
Egy ausztrál turistát súlyosan megsebesített egy krokodil a Queensland állambeli Cow Bay közelében, de a fiatalember annyira részeg volt, hogy a támadás után előbb aludt hét órát és csak utána indult segítségért a közeli kórházba.
Vágólapra másolva!

Matt Martin az észak-kelet ausztráliai Queensland állam egy természetvédelmi területén táborozott, amely köztudottan a krokodilok kedvelt élőhelye. A 35 éves fiatalember elmondása szerint a baleset napján legalább 12 doboz sört fogyasztott el - jelentették ausztrál lapok.

Az erősen ittas turista úgy döntött, kissé felfrissíti magát a folyóban, de a vízbeugrás olyan szerencsétlenül sikerült, hogy pont egy épp pihenő krokodil hátára esett. A megrémült hüllő azonnal a fiatalembernek támadt, s rövid birkózás után Martin komoly fejsérülésekkel vergődött partra.

Mivel annyira részeg volt, hogy képtelen volt lábra állni, az eset után elaludt, s csak hét órányi alvást követően indult el a kórházba segítségért. Addigra a sebeiből ömlő vér teljesen elborította az arcát, s az orvosoknak negyven öltéssel sikerült bevarrniuk a sebeket.

A térségben az elmúlt években egyre kisebb számban regisztráltak hasonló krokodiltámadást, annak ellenére, hogy az állatok száma a szigorúbb kilövési szabályoknak köszönhetően megnőtt - írja az eTurbonews.