Elvis-hajó indul a Karib-tengerre

Vágólapra másolva!
A világ egyik legnagyobb hajóstársasága, a Carnival Cruise Lines a St. Louis-i székhelyű Jazz Lines társasággal közösen Elvis hajó néven új járatot indít. A négynapos utazás alatt a résztvevők megismerhetik a Elvis Presley életét és zenei munkásságát.
Vágólapra másolva!

Az Elvis-járat 2007. augusztus 30-án indul a floridai Jacksonville-ből és útja során érinti Freeportot, Nassaut és a Bahamákat is.

Az egyszeri és megismételhetetlen utazás házigazdája az a Jerry Schilling lesz, aki Elvis jó barátja és életrajzi kötetének szerzője is volt. Az úton természetesen a szórakoztatásé és a zenéé lesz a főszerep, a hajóúton többek közt olyan művészek is élő koncertet adnak, akik egykor együtt zenéltek a rock and roll királyával.

A hajóút során Elvis hasonmásverseny is lesz, amin bárki részt vehet és amelynek fődíja 10 ezer dollár lesz, de rendeznek Elvis-kvízeket, sőt még Elvis-témájú bingójátékot is.

Az 1486 fős luxushajóra 750 dollártól kaphatók a jegyek, ezért az összegért kétágyas kabint, teljes ellátást kapnak avendégek és részt vehetnek az összes Elvis-programon az út alatt - írja a TravelWireNews.