Skorpió garázdálkodott a repülőn

Vágólapra másolva!
Egy skorpiótámadás miatt egy órát késett vasárnap az American Airlines Torontóba tartó járata. Az állat egy hátizsákban észrevétlenül jutott a fedélzetre. Az áldozat felépül.
Vágólapra másolva!

A skorpió feltehetően véletlenül került a kanadai fiatalember hátizsákjába, aki egy dzsungeltúrán vett rész Costa Ricában. A repülőgép tartott egy technikai megállót Miamiban, de ekkor még semmi jelét nem látták az utasok a skorpiónak.

A felszállás után aztán az állat előmászott az ülés alatt tárolt hátizsákból és az egyik közelben ülő fiatal utas lábába mart. A fiatalember nagy lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot, ugyanis kézzel fogta el a skorpiót, mert mint később mondta, tartott tőle, hogy felmászik a lábán, és még többször megmarja.

A fiatalember később rosszul lett, s a torontói landolást követően azonnal orvosi segítségben részesítették, mielőtt korházba szállították. A hatóságok tüzetesen átvizsgálták a repülőgépet az esetleges további rovarok után, de újabb állatot nem találtak. A skorpiót az elfogáskor megölte a fiatalember, de később kiderült, hogy olyan fajtáról van szó, melynek nem halálos a marása. Az orvosok szerint a fiatalember hamarosan felépül - írja az eTurboNews.com.