A müncheni lett Európa legjobb repülőtere

Vágólapra másolva!
Egy nemzetközi felmérés szerint 2006 legjobb repülőtere a müncheni légikikötő lett. A létesítmény vezetői szerint egy repülőtér legyen egyben szórakoztató találkahely, ahol éttermek, üzletek, és konferencia központ várja a vendégeket. Münchenben még egy reptéri sörfőzdét is üzemeltetnek, az utasok nagy örömére.
Vágólapra másolva!

A müncheni repülőtér környéke karácsonykor romantikus szabadtéri vásárrá alakul, s a reptér belső zárt terében 200 üzlet és étterem, egy első osztályú szálloda, a világ egyetlen repülőtéri klinikája, konferencia központ és sörfőzde várja azokat, akik nem az utolsó percben, a gép indulása előtt esnek be ide, vagy akik a várva várt vendég érkezése előtt órákkal kijönnek nézelődni, enni, inni.

A reptéri sörfőzdének nagy a sikere: a turisták indulás előtt még szívesen elfogyasztanak egy-egy korsóval, hiszen a fedélzeten mindez drágább.

A brit Skytrax Intézet 93 ország 7 millió állampolgárát kérte meg, teszteljék a repülőtereket. A közvéleménykutatás eredménye alapján a müncheni légi kikötő lett Európa legjobb reptere 2006-ban.