Ottfelejtett csecsemő a hotelszobában

Vágólapra másolva!
Az amerikai Hotels Magazin egy listát közölt azokról a tárgyakról, amiket a szállodai vendégek a leggyakrabban szobájukban felejtenek. A jegygyűrűtől a kitömött krokodilig szinte minden megtalálható a sorban, de a legfurcsább egy hathónapos csecsemő.
Vágólapra másolva!

A lista a Swallow hotellánc különböző szállodáiban megtörtént eseteket gyűjti össze. A legfurcsább kétségtelenül egy amerikai házaspár esete volt, akik esküvőjükre készültek és a nagy sietségben, hogy időben odaérjenek a ceremóniára, a kijelentkezéskor szobájukban felejtették hathónapos gyermeküket.

A lánc angliai szállodáiban előfordult már, hogy egy rokonának hamvait tartalmazó urnát felejtett valaki a szállodai szobában, de volt olyan futballrajongó is, aki az aznapi FA kupadöntőre szóló két jegyét hagyta ott. Volt olyan vendége is a szállodaláncnak, aki művégtagjáról feledkezett meg.

A leggyakrabban pénztárcákat, órákat, ruhadarabokat felejtenek szállodai szobáikban a vendégek, de megtörtént, hogy jegygyűrűjét hagyta valaki ott, amit később visszakapott ugyan, de csak az esküvő után.

Az esetek döntő többségében az elveszett "tárgyak" visszatalálnak jogos tulajdonukhoz - írja a Hotels Magazin.