Sikerrel nyitott a Malév bangkoki járata

Vágólapra másolva!
December 2-án, éjfél előtt kicsivel teltházzal szállt fel Bangkokba a Malév újraindított menetrend szerinti bangkoki járata. A légitársaság legnagyobb, 180 személyes Boeing 767-200-as repülőgépe március végéig hetente háromszor, kedden, pénteken és vasárnap közlekedik a thai és a magyar főváros között.
Vágólapra másolva!

Az új Malév-járat a foglalási adatok alapján a téli időszakban 90-100 százalékos telítettséggel repüli majd az útvonalat. A légitársaság nyár közepén kezdte meg a jegyek értékesítését, melyre már az első hetekben nagy érdeklődés mutatkozott, különösen a nyugat-európai és magyar utasok körében.

A svéd, svájci, német, olasz és dán utasok foglalásai az összes eladott repülőjegy több mint 50 százalékát teszik ki. A nyugat-európai utasok többsége a Budapest és országuk közötti távolságot is a Malév hálózatán utazzák, tovább erősítve a magyar légitársaság európai forgalmát. Emellett kedvező átszállási lehetőségek közül választhatnak a Thaiföldről érkezők is.

Bangkok ugyancsak fontos átszálló pont, ahol az utasok a Malév Bangkok Airways-el szeptemberben kötött kereskedelmi szerződése értelmében kedvezményes árakon, egyetlen Malév-jeggyel repülhetnek tovább a thai fővárosból olyan úti célokba, mint például Phuket, Krabi, Trat, Samui, illetve a kambodzsai Siem Reap vagy Phnum Penh.