Ma nyílik az Utazás 2005 kiállítás

Vágólapra másolva!
Csütörtökön nyitja kapuit Magyarország legnagyobb turisztikai szakvására, az Utazás 2005. A hagyományosan a Hungexpo területén megrendezett szakkiállításon idén közel 50 ország turisztikai ajánlatai közül válogathatnak az érdeklődők.
Vágólapra másolva!

A csütörtöki szakmai nap után a nagyközönség péntektől vasárnapig látogathatja az Utazás 2005 kiállítást, amelynek idei két díszvendége Jordánia és Békés megye lesz. A kiállítás 19 ezer négyzetméteres alapterületen minden eddiginél gazdagabb szakmai és közönségprogrammal várja a látogatókat.

Az ez évi rendezvényen a tavalyinál 40 százalékkal több, összesen 46 ország mutatkozik be nemzeti standokon, illetve utazási irodákon keresztül. Az összesen 806 hazai és külföldi kiállító sorát olyan új desztinációk is gyarapítják idén, mint Argentína, Peru, a Dominikai Köztársaság vagy Mongólia. A kiállítás ideje alatt három jelentős szakmai konferencia is zajlik a vásárközpontban. Az amerikai vízumszabályok változásairól 17-én, a ferihegyi fejlesztési tervekről és a fapados forgalom alakulásáról 18-án, míg a lovas turizmusról 19-én hallgathatnak előadásokat az érdeklődők.

(Turizmusonline)